Ontdek jouw talenten

Sluit je ogen en ga met je gedachten terug naar het moment dat jij volledig vanuit je talent werkte. Welk gevoel had je hierbij? Was je in flow? Kreeg je energie? Tijdens onze LETS 10-daagse gingen we op zoek naar onze talenten: via meditatiesessies, het gebruik van creativiteit en het ontwikkelen van nieuwe inzichten. Bekijk via deze pagina de opnames van de sessies en ontdek jouw talenten.

Talentbloei:

Wanneer je vanuit je talenten werkt, ga je volledig op in wat je doet en verlies je de tijd uit het oog. Niet alleen geeft talentbloei jou een dieper inzicht in wie jij bent. Het helpt je ook om een andere relatie aan te gaan met de mensen rondom jou. Het zorgt voor diepte en betekenis.

Hoe herken je talent? 
Door talentenfluisteraar Evelien Lombaert

Hoe werkt talent?
Door talentenfluisteraar Evelien Lombaert

Meditatiesessie:

Vind jij het moeilijk om jouw talenten te ontdekken? Ben je op zoek naar meer energie in je leven? Tijdens deze workshop gingen we samen via geleide meditatie op onderzoek naar wat er binnen in onszelf leeft.

Mijn verhaal, mijn talent:

Hoe fijn is het om iemand te horen vertellen over wat hij of zij met hart en ziel doet ? Als je overloopt wat jou gelukkig maakt, dan komen de verhalen vanzelf. Maar hoe doe je dat als je aan het veranderen bent en mensen mee wil nemen op jouw persoonlijke veranderings-reis ? Deze workshop ging over hoe je een krachtig verhaal vertelt.